Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.
Thuis

Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.

Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.
Bedrijfsprofiel

Verbindt de Shenzhen Gemakkelijke Bovenkant Technologieco., Ltd als beroeps in ontwerp en vervaardigt allerlei speciale kabels, rijke ervaring in ontwikkeling en productie voor soorten kabels en zijn verwante schakelaaradapter geaccumuleerd. Onze producten worden wijd gebruikt in soorten ruwe milieu en toepassingen, zoals industriële controleapparaten, medische apparatuur, het meten en het inspecteren materiaal, audio & visueel materiaal en militair, enz. Voorts heeft het uitstekende verenigbaarheid met velen belangrijke leverancier.

Met de Camerakabel van RED/Teradek Bond/ARRI, de Kabel van de de Cameramacht van Canon/Sony-, SDI Kabel, USB-Kabel, Videokabel, CCD-de Kabel… Wij leveren de verschillende OEM/ODM-diensten dienen als verschillend toepassing en vereiste. Wij kunnen hoogte verstrekken - kwaliteitskabels die maches verschillende milieuvriendelijke normen in alle landen.

Geschiedenis

De gemakkelijke Bovenkant verbindt als een professionele fotografieschakelaars en de kabelsfabrikant werd gevestigd in 2013 in Shenzhen, China.
Het is een Chinese high-tech onderneming en de industrieleider die R&D, productie en verkoop integreren. Het aantal van ons bedrijf is van een paar mensen tot meer dan 200 werknemers gestegen. Wij nemen R&D en innovatie als kern, kwaliteit eerst als concept, en snelle levering als onze opdracht. Los moeilijkheden voor klanten op en creeer waarde!

Dienst

De gemakkelijke Bovenkant verbindt aangezien een fabrikant van schakelaars en kabels, wij meer dan 500 kabels maken, en adapters onderling verbinden, elk specifiek ontworpen die met plaatstoestel om te zetten door bedrijven zoals ARRI wordt gebouwd, RODE, Correcte Omringende Apparaten, Zaxcom, Lectrosonics, en vele anderen. Wij maken ook draadloze antennes evenals kabels voor luchtvaartaudio.
Onze kabels worden gebouwd gebruikend hoogte - de kwaliteit en connectors.every-de kabel zijn die wij streng getest en geweest compatibel met machines van een verscheidenheid van belangrijke merkleveranciers, die een goede verbinding tussen uw camera en cameratoebehoren verstrekken hebben veroorzaakt, zodat kunt u uw het volledige camerasysteem gemakkelijk opbouwen uitvoert een verscheidenheid van professionele fotografie.

Ons Team

De gemakkelijke Bovenkant verbindt aangezien van een de professionele fotografieschakelaars en kabels professionele jaren van de fabrikantenverkoop 6+ ingenieur ervoeren, hebben wij 200+-werknemers.

China Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Eonvic/DRRI/Hangton/SZRMCC

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%