Thuis

Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
China Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

Wij zijn geëngageerd aan alle producten die en hoog - kwaliteit gekwalificeerd zijn. Om ervoor te zorgen dat elk die product aan onze klanten wordt geleverd probleemloos is, hebben wij de volgende processen uitgevoerd:

 

1、 Leverancierscontrole: Selecteer een leverancier van uitstekende kwaliteit om de steekproef eerst te testen om de kwaliteit van de component te verzekeren.


2、 IQC: Kwaliteitscontrole van inkomende materialen tijdens productie om de kwaliteit van schakelaars en draadcomponenten, delen te verzekeren, en elektronische materialen.


3、 IPQC: Controle tijdens productie om de efficiënte verbinding tussen het eind van het draadlassen en het eind van het schakelaarlassen zonder kort:sluiten en vals lassen te verzekeren.


het Verouderen 4、 test: experimentele test om ervoor te zorgen dat het product kan normaal werken.


5、 FQC: Controleer het afgewerkte product, de verschijning van het afgewerkte product, de elektroverbindingstest van de draad en de schakelaar, en de verpakkingsinspectie.

 

Na het bovengenoemde strikte procédé van de productkwaliteitscontrole en de volledige testende experimenten, waarborgen wij dat elk geproduceerd product hoog - kwaliteit is en klanten aan vereisten voldoet.

Certificaten
  • China Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. certificaten

    Standaard:CE

    Scope / Range:Cable & Connector

Contactgegevens
Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eonvic

Tel.: 86-13411876124

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)